Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζεται η ανάπτυξη του System Shock remake

*
Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Nightdive ανακοίνωσε την παύση της ανάπτυξης του remake του System Shock και αυτό προκάλεσε έντονη απογοήτευση στους πολυάριθμους fans του κλασσικού τίτλου. Αυτό όμως έρχεται να αλλάξει με την τελευταία της δήλωση, στην οποία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, εντός του 2020. Αν και από την αρχή, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική, ο δρόμος για το αναμενόμενο reboot δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Η Kickstarter καμπάνια του τίτλου απέφερε γρήγορα καρπούς στους developers, συγκεντρώνοντας $1,3 εκ. αλλά οι ίδιοι υποστηρικτές, με τα σχόλια τους πάνω στην γενικότερη κατεύθυνση του project, προκάλεσαν έντονο σκεπτικισμό στην Nightdive.



Ακολούθησε ένα κύμα αλλαγών, με σημαντικότερη την μετάβαση από την Unity στην Unreal Engine, ενώ και η στροφή 180 μοιρών στην φιλοσοφία του παιχνιδιού προκάλεσε το ενδιαφέρον περισσότερων publishers, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη οικονομική βιωσιμότητα καθόλη την διάρκεια των δύο έξτρα χρόνων ανάπτυξης του. Το System Shock remake αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 για PC, PlayStation 4, Xbox One και η Nightdive θα διαθέσει τον επόμενο μήνα ένα gameplay demo, με την νέα μηχανή γραφικών (Unreal). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*